RSS
Facebook
Twitter

miercuri, 11 martie 2015



Aproape 500 de unguri au prticipat in la un miting in Piata eroilor din Budapesta, pentru comemorarea unor martiri secui la 10 martie 1854, astia ii cer lui Victor Ponta sa demareze negocieri cu privire la statutul Tinutului Secuiesc. Se revolta pentru ce, ca nu vrem sa le cinstim 'eroii', aia de au omorat 40.000 de romani? 

Potrivit Mediafax, participantii la miting au protestat, totodata, fata de interdictia impusa primarului din Targu Mures de a organiza un eveniment similar in orasul romanesc. Bine le-a facut, daca nu le convenea mergeau La Bucuresti, trebuia sa  protestati, ce pana mea cauta la Budapesta sau au uitat denumirea capitalei Romaniei ? :))))))

 Arpad Gyorgy-Mozes, liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc, a declarat la demonstratie ca secuilor din Romania li s-a interzis dreptul la libera exprimare. El a denuntat o incercare din partea autoritatilor romane de a distruge mostenirea arhitectonica a secuilor.

Ba vere daca si Romania nu va place plecati inn Ungaria, sau stai asa mama Ungarie nu va vrea =))

Liderul maghiar spune ca Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene. „Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene in secolul XXI”, a spus Arpad Gyorgy-Mozes.


Frate nu puteati sa va comemorati 'eroii', mai bine zis asasinii intr-un loc inchiriat pentru o zi sau sa vorbiti cu primarrul sa va dea o locatie. Omule astia au omorat atatia romani, e logic ca romanii sa se simta jigniti. Noi, romanii astia de va gazduim in tara asta de care tot va plangeti n-am zis nimic cand ati spanzurat o papusa care-l intruchipa pe Avram Iancu.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu