RSS
Facebook
Twitter

duminică, 10 mai 2015

BlogMeet la Facebar - 9- 05- 2015Nu am scris despre Blog Meet-ul trecut, dar despre asta o sa scriu. La ora 16 a fost festivitatea de premiere a concursului Craiova Blogal InitiativeCa sa simta si mai bine atmosfera din Banie, i-am asteptat pe oaspeti cu papornita cu praz, ca de aveam si bloggeri necraioveni, Constanta, Bucuresti si Brasov.

Dupa festivitate am  vizitat camera Traian Demetrescu, de la etajul Casei de Cultura Traian      Demetrescu,  nu fusesem acolo.                                                                                                      
           

Dupa premiere, ne-am mutat in Facebar, unde am baut un borcan de pere si am halit o portie de cartofi prajiti (de ma zgarces, comand cce este mai ieftin ca sa imi ajunga indemnizatia de handicap :)) )                                      
 
De nu-mi faceau gura apa portiile de mancare ale celorlalti =))), asa ca le-am facut poza, dar daca  dispuneam de ceva mai multe resurse financiare (asta in cazul in care lucram).Apoi au mai venit si colegi din UN Youth  si o persoana pe care nu prea o suport eu, am vorbitt si cu cativa colegi, unii, ori num-au bagat in seama ori nu m-au vazut, oricum nu e ca si  cand as sarii sa vorbesc cu ei :))))).
Sincer, in Facebar mam cam enervat, deprimar din..... drace ce mai conteaza, ulterior mi-am bagat picioru' in ea de suparare (mai schimb stilul de scris, ca tot  nu m-a crezut Costi ca am avut postari cu injuraturi in blog-urile anterioare), am mai baut un pahar de whiskey, apoi mi-am cumparat un Cola.

M-am simtit si putin rau :)...... WTF, nu pot sa merg la un chef fara sa nu fac eu vizite la toaleta (nu e de la bere whiskey)

Au fost si hore,  sarbe a fost si menaito, naspa ma ca nu stiu sa dansez (am 2 picioare stangi). aleluia ca nu au fost manele :))), pe la 1 fara am plecat si eu. 
Am jucat si eu o hora, dar eram pe langa, din pacate n-am poza, sau daca sau bine sa ma gandesc din fericire. A doua zi n-am fost, m-am trezit greu si nu avem chef sa arunc cu mingea cau un retard la bownling.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu