RSS
Facebook
Twitter

vineri, 29 mai 2015

Emisiuni on-line, romanii n-au umor!

In ziua de azi toti ratatii, adica pusti de generala, liceu au emisiune, vlog-uri on-line. Sa vad pe pustoaica aia retarda cu machiajul ei de scoala si la fiecare minut zice ca nu are bani (macar mor deras). Sa vad o emisiunee de la Creative Monkeyz, macar aia nu copiaza in totalitate, adauga umorul lor, nu copiaza aceleasi Green Screen-uri tampite, care chiar ma dispera si umor de duzina (care devine enervant, adica se leaga de religie - omule nu ai treaba cu religia si nu-ti convine las-o in pula mea, cum a facut ala de la Comentarii Barboase, daca ai ceva cu asta fa-l mai amuzant). Si ca tot vorbeam  de barbosul de Marian, omule renunta dracu la aroganta aia a ta, mangai barba aia,  adica sa zicem vrea unu fara barba sa vina la voi in incercarea aia de emisiune de umor, nu are voie ca n-are barba, unii nu au chef sa isi lase barba pentru ca  a  aparut aparatul de ras in caz ca nu ai observat, nu mai suntem in neanderthal  sau evul mediu unde se descoperise aparatul de ras.  Cand imi aduc aminte de Andrei (a aparut in Comentarii Barboase) ca cica, nu e pizda ca sa se rada, ba te crezi masculul Alfa ca ai incercarea aia de barba?!.
In fine chestia e ca vlog-arii astia se copiaza intrre ei cand vine vorba de emisiuni  on-line  sau vlog-uri, baga un umor de te saturi daca vezi doua emisiuni, ecelasi mod de rahat  de editare (nu ma intelege gresit, e ca lumea editarea, dar adu-i ceva original).

Adiaca prefer sa vad emisiuni on-line mult mai originale si bine facute (straine), la noi cam totul este copy/paste.

Imi  place vlog-ul Xaarei care-i chiar mai original decat al altora, sau prefer sa vad pe ale  celor d la Creative Monkeyz, chiar au si lucruri utile, tutoriale, pe langa Robotzi si emisiunile de umor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu