RSS
Facebook
Twitter

sâmbătă, 30 mai 2015

Exosquad (1993-1994)

Darorita succesului pe care l-au avut anime-urile cu mecha, americanii au decis sa faca si ei un  astfel de serial. Serialul afost realizat de catre Universal Cartoon Studios.


Actiunea seriei se petrece peste 100 si ceva de ani in viitor, mai exact in 2119–2121, la ceva timp dupa ce oamenii au terraformat Marte si Venus iar omenirea a intrat intr-o perioada de calm si prosperitate. Linistea accestui viitor utopic este perturbata de rebeliunea neosapienilor, niste fiinte create de oameni, o vversiune mai imbunatatita a oamenilor, daca pot spune asta. Crescuti pentru a servi ca muncitori in diferitele locatii dure si periculoase de pe cele trei planete homeworld. Neosapienii sunt niste fiinte inteligente, puternice, care nu necesita somn sau multa mancare si care au considerat ca statutul lor de sclavi este mult sub demnitatea lor.  Asa ca au decis ca vfremea oamenilor a apus si a sosit vremea neosapienilor, condusi de catre guvernatorul planetei Marte, Phaeton, neosapienii duc mai multe batalii cu terranii. Salvarea celor 3 planete este flota Exo-Squad, dotata cu tehnologia E-Frame, care permite oamenilor sa imbrace niste extensii mecanice ale corpului, extensii care le dau puteri fizice sporite si care permit membrilor flotei sa se lupte cu neosapienii si ceilalti dusmani ai lor, clanurile piratilor.
Neosapienii conduc toate cele  3 planete  ca si cand ar fii niste neo-nazisti, fortandu-i pe oammeni sa faca muncile la care ei erau obligati sa munceasca de catre oameni. Serialul are o poveste complexa, foarte serioas (intunecata), atipic pentru un desen animat american

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu