RSS
Facebook
Twitter

sâmbătă, 30 mai 2015


Nu pare sa fie un film despre Justice League, cum spune titlul, cea ce mi se pare naspa  :((. Filmul ni-l prezinta Arthur Curry, un betiv caruia i-a murit  tatal , vorbeste cu crabi, are abilitatea de a-i bate pe toti din bar :))))), are piele antiglont............., a da sa nu uit are si branhii. Acuminteleg de ce majoritatea fanilor de comics-uri (benzi  desenate) fac misto de el, asta e un erou care practic in apa e Superman, vorbeste cu pestii, pe bune alta superputere nu-i dadeau.Inteleg ca numele ssuna caraghios Aquaman (omul apei), dar la fel suna si Batman (Omul Liliac), Superman (Super Omul), Wonder Woman (Femeia  Minune), Flash (Scanteia, Fulgerul), ca sa numai zic de numele celor de la Marvel Comics. In fine numele oricum suna caraghios, dar hei la ce supererou nu suna.

Fratele lui vrea el asa ca smecherul :)) sa porneasca un razboi cu lumea de la suprafata, ma-sa nu-ide acord, si pana la urma asta o omoaera. Il ataca pe fratele lui Arthur care locuia intr-un far, el fuge ca un papa lapte musculos, ferindu-se de ssagetile alora de apa :)))), pana la urma il salveaza o  tipa care e trimisa de regina Atlantisului. Liga in filmul asta apare prea putin, daca nu citeam sinopsis-ul (povestea) pe net si nu ma docuumentam eram dezamagit, dar totusi sasta e un film cu Aquaman. El ajunge in ocean unde ii povesteste ipa care-l salveaza de ce l-a parasit mama.  Filmul aici se cam grabeste Aquaman descoperind unaa doua puterile lui si este deja expert in utilizarealor, nu puteau sa faca doua filme.... ii durea mana. Prezenta Ligii in  Atlantis este inutila, sincer acum,il au pe Aquaman (Arthur Curry), regele ocenului, ala de taie si spanzura in ocean, Liga e inutila, in fine o sa citesc si comics-ul


Filmul avea potential, dar  s-au grabit, era mai bine daca spuneau povestea in 2 parti, deci nota mea pentru el este 7, una dintree putinele dezamagiri de la filmele animate bazate pe personaje DC Comics, in rest la animatia e ok aceasi de la filmele din The New 52 (era si timpul ca DC sa faca un univers comun pentru nooua serie de filme animate)



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu