RSS
Facebook
Twitter

sâmbătă, 30 mai 2015

The Flintstones and WWE Stone Age Smackdown (2015)


The Flintstones and WWE Stone Age Smackdown m-a facut sa-mi fie dor de vechile seriale cu Familia Flinstone, animatia este  aceasi numai culorile sunt mai aprinse, epoca de piatra s-a updatat, au computere, tablete, telefoane mobile, vocile pentru Fred si Barney (le cam duc dorul vocilor originale).

Puteau sa-l foloseasca si ca film pilot pentru o noua serie, dar, asta e doar parerea mea, pana la urma oficialii Warner decid  :). Filmul este  a doua productie realizata de Warner Bros. Animation si WWE Studios prima fiind Scooby-Doo! WrestleMania Mystery (de care voi vorbii in postarea  viitoare). Este prima productie cu Familia Flinstone relizata in ultimii 14 ani, On the Rocks (2001) si la 55 de ani distanta  de seria originala, prima productie Flinstones fara creatorii seriei  Bill Hanna si Joe Barbera (ei ne-au adus seriale ca Scooby Doo!, Top Cat, Jonny Quest, Swat Catz, The real Addventures of Jonny Quest).


O ora in carem-am simtit ca-n copilarie, vazandu-l pe Fred cu ideile lui nebune si pe Barney care il urmeaza orbeste, desii intra in belele majoritatea timpului, frumos mod de a introduce wresler-ii de la WWE in lumea preistorica John Cena - John Cenastone, Rey Mysterio - Rey Mysteriopal, Vince McMahon ca Mr. McMagma, Daniel Bryan ca Daniel Bryrock, CM Punk ca CM Punkrock, le-a adaptat putin numele au au pus rock la sfarsit (piatra), ca tot e  Bedrock.


O sa rezum la ce cred eu ca se rezuma povestea, in a fara de dorinta arzatoare a lui Fred de a face bani, Fred organizeaza un spectacol de wresling pentru a inmultii banii ca sa o duca pe Wilma in vacanta, in chestia asta intra si Barbey, John Cenastone, The Undertaker. Pana la urma Fred vinde afacerea si isi duce familia sa, pe a luii Barney in vacanta.

Filmul are acel feeling al unui episod din Familia Flinstone, chiar merita vazut. Amuzant, un film la care toata familia se poate uita si rade cu hohote.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu