RSS
Facebook
Twitter

vineri, 3 iulie 2015

Citate preferate


Cineva intr-un serial a spus urmatorul lucru "ナンクルナイサ" (extras din anime-ul Blood+) adica, traieste prezentul gandindu-te la viitor, si nu uita sa zambesti.


 Nu trebuie sa ne limitam doar la prezent, trebuie sa ne gandim si la viitor, si sa nu uitam sa zambim pentru ca in viata sunt multe greutati si daca uitam sa radem si sa zambim ne amaram viata degeaba.


"In sfarsit inteleg adevarata valoare a timpului, legaturile dintre noi ii dau timpului inteles" Transformers Cybertron


"Ce inseamna iubirea? Nu numai milostenia crestina ci si o stare launtrica de echilibru, care vine din certitudinea ca acolo sus ne iubeste nesfarsit fara conditionari."


"Iubirea inseamna sa nu judeci pe nimen niciodata si sa le accept greselile, iubirea inseamna sa daruiesti, dar sa stii sa si primesti cand ti se ofera din inima, pentru ca astfel si cel care iti ofera evolueaza."

Aurora Dumitrescu - "Drumuri" 

 Orice barbat care poate conduce in siguranta o masină in timp ce sarută o fata frumoasa, pur si simplu nu acorda sarutului atentia pe care acesta o merita.

Albert Einstein

2 comentarii:

 1. Buna ziua, ai nevoie de un împrumut?
  În zona de finanţe, investiţii şi împrumuturi între persoane fizice specializate, ofer serviciile mele la toate oameni de caracter bun şi mai ales să fie în măsură să îndeplinească obligațiile sale. M-aş urca în următoarele domenii:
  Personale, consolidare, reorganizarea, comerciale, student, masini, diverse altele, afaceri, agricultura, tehnologia informatiei, serviciile societăţii de proprietate intelectuală, industriaşi, artişti, moda, medicina, media, ipotecare, imobiliare.
  Pentru orice alte informaţii, nu ezitaţi să contactaţi-mă prin e-mail: ensinasdasilva@outlook.fr
  vă mulţumesc.

  RăspundețiȘtergere

 2. Buna

  Vreau să vă prezint compania mea de împrumut, oferim împrumuturi la rata dobânzii de 2%, oferim diferite tipuri de împrumuturi. Eu finanțez proiecte mici și mari, finanțez investiții și afaceri. Ofer credite persoanelor fizice și companiilor, ca să aranjez un împrumut de până la 5.000.000 de dolari, ofer diferite tipuri de credite, cum ar fi:
  * Împrumuturi auto sau auto
  * Credite pentru afaceri
  * Proiecte sau credite de investiții
  * Împrumuturi personale sau de împrumut
  * Și multe altele, ofer libertatea financiară.
  Serviciile mele de împrumut sunt 100% garantate și Pentru mai multe informații sau referințe:
  Dl Johnshon Ricarioni
  kreditloansprestamos010@gmail.com

  RăspundețiȘtergere