RSS
Facebook
Twitter

joi, 10 septembrie 2015

Traii s-o fac si pe asta

Vruiam sa scriu despre serialul Tut, dar postarea aia mai asteapta. Nu am mai scris pentru ca am avut niste dureri groaznice de cap.

Deci m-am intors de la un curs de lucrator social (asta fiind luni), ma-am dus si eu sa beau apa in bucatarie si nu am apucat sa termin de baut, mi s-a intunecat totu in fata ochilor si am cazut pierdandu-mi cunostinta. Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc e mama care imi dadea palme sa imi revin. Apoi vine ambulanta, cobor scarile (nici macar nu au venit cu targa) urc in masina, ma pun pe scaun, nici macar intins, imi pun gulerul (si ala larg, apoi il stramteaza) si ha l-a spital. Ajuns la spial aflu ca aia nu au carucioare ca sa ma puna pe el asa ca a trebuit sa merg pe picioarele mele pana la urgenta, unde mi-au luat datele si tot tacamuintru in sala ma conecteaza la aparate si astept, astept. Am asteptat sa im faca computer tomograful, sa vina neurologul apoi cardiologul. ca sa imi zica ca nu am nimic. Ca trebuie sa beau apa mai multa si sa dorm m-ai mult (sa nu mai stau pana la 2, 3 dimineata).

Bine ca am scapat, ma durea mai rau capul decat inainte (de la targa aia pe care m-au pus in sala). Zilele urmatoare ma durea capul, azi si ieri vad ca m-a mai lasat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu