RSS
Facebook
Twitter

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Cei de la CBS il readuc pe MacGyver pe micul ecran

Americanii astia nu mai vin si ei cu idei originale, refolosesc  seriale/filme vechi si le update-aza (actualizeaza). Se pare ca  e la moda sa faci remake-uri, americanii inultimul timp numai asta fac, sud americanii recicleaza telenovelele la greu cam din 5 in 5 ani sau din 10 in 10 ani.

Potrivit celor de la  The Hollywood Reporter, CBS doreste sa realizeze un remake/reboot al serialului din anii 80' MacGyver, acestaa rulat din 1985 pana in 1992 pe postul american ABC (acum detinut de Disney). Aceasta stire vvine dupa ce 20th Century Fox a anuntat ca vor sa faca un reboot/remake al serialului tot din perioada 80', A-Team.


Noulserial o sa fie o reimaginare a serialului original si o sa aiba ca personaj principal un MacGyver de 20 si ceva de ani care este recrutat de o agentie clandestina unde isi foloseste priceperea pentru a rezolva probleme prin moduri neconventionale si moduri de a prevenii dezaste.


R. Scott Gemmill (NCIS Los Angeles) este implicat in proiect si o sa scrie un scenariu si o sa fie si producator executiv.Henry Winkler o sa fie inca o data producator executiv alaturi de Michael Clear. James Wan (Furious 7Aquaman) este de asemenea atasat la proiect ca producator executiv si regizor al potentialului episod pilot. Wan a  fost atasat la versiune de ope marele ecran realizat New Line, cu toate acestea se pare ca proiectul nu areusit.


Serialul original il avea pe 
Richard Dean Anderson in rolul principal, un agent secret al Fundatiei Phoenix, care frecvent scapa din situatii incurcate si periculoaase foloosind-usi inteligenta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu