RSS
Facebook
Twitter

miercuri, 7 octombrie 2015

Zilele trecute la o sedinta a Asociatiei Bloggerilor Olteni o doamna a intrebat pe cineva dece nu crede ca orasul Craiova nu o sa fie Capitala Culturala Europeana? Iata si  raspunsul meu la aceasta intrebare (cam intarziat).

1. RAT Craiova

Autobuze vechi, nici macar in autobuzele vechi ce sa mai zic de cele noi pe timpul verii nu au dat drumul la aerul conditionat. Aglemeratie, sunt zile in care stai ca sardinele in ele. Aia de la RATC le e greu sa puna rampa de acces ca sa intre persoanele cu handicap in autobuze/tramvaie (alea noi Solaris - firma despre care dracu stia pana cand Larguta nu a venit cu ele, alea din cate stiu au in dotare si rampa, dar n-o pune nimeni). Am prieten pe care astia l-au prins intre usile de la tramvai (ca nu a putut sa se urce repede)!! Ce dracu e asta!!
Sa nu incep de chestia cu tramvaiele, care  nici pana acum nu circula si care sunt vechi (second-uri de la austrieci, ca primarita da pe gat banii craiovenilor) si care nu au nici alea rampe de acces, trebuie sa li  se faca mila la pasageri ca sa ajute persoanele care nu pot urca singure.

Ca sa nu mai zic ca autobuzele Solaris sunt luate la pret dublu - 'afacerea' primariei

2. Rampele din piata Mihai Viteazu

Astia macar au vazut cum au fost facute alea, asa abrupte, iti rupi gatul, macar sa le modifice nu-i costa zeci de mii de euro.

3. Lipsa rampelor in interiorul unor institutii publice

Un exemplu e Universitatea, acolo e doar liftul (s-au cum ii zice) ala la intrare dinspre Cinema Patria, la etajele superioare s-au daca ai treaba la demisol nu ai cum sa ajungi, sunt multe institutii in situatia asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu