RSS
Facebook
Twitter

duminică, 29 noiembrie 2015

Rambo Force of Freedom - Crash

Un serial care a starnit ceva controverse, dar n-o sa vorbesc despre asta aici. Aici vorbesc doar despre episodul Crash.


Episodul incepe cu un avion medical care se prabuseste, apropo in zona avea si Rambo casa :))), aude si se duce la locul prabusirii avionului, acolo gaseste un doctor si un  copil care avea nevoie urgenta de transplant de rinichi si orfan (pentru multi e mai usor sa-ti abandonezi copilul daca vezi ca are o problema si daca esti intrebat sa dai vina pe bani sau ceva de genu').
Ca sa fie treaba treaba apar si personajele negative de la S.A.V.A.G.E, cred ca cei ce au scrisc scenariul erau in pana de idei si au zis hai iar  cu astia :))), desi puteau face episodul mai interesait fara S.A.V.A.G.E, macar sa il fii facut in 2 parti. Prea s-au grabit cand puteau sa faca ceva de genu': Rambo aude de la TV sau de la colonelul Samuel Trautman si fuge sa-i salveze, pe drum intampina dificultati (fiind zona muntoasa), puteau sa se focuseze mai mult pe internactiunea dintre Rambo si copil.

Asculta-ma singurii care cred ca-s handicapati sunt cei care chiar cred asta de la bun inceput, daca vrei ceva trebuie sa tintesti si sa-ti atingi telul - ii zice Rambo baiatului, discursul asta chiar mi-a dat ceva de gandit, o scena ca intre  tata si fiu asa pare, cel putin asta e parerea mea. Scena cu Rambo si baiatul la pescuit trebuia  putin mai lungita i-au alocat prea putin timp secventei.

Nu ma asteptam in serialul asta sa il vad pe Rambo cu  un  copil la pescuit, chestia asta chiar m-a uimit. 
Secventaa cand il intreaba pe Rambo, daca ar avea un copil ca el, ar merge toata ziua amandoi la pescuit, trebua mai accentuata, sa se vada dorinta arzatoare a acestuia de a avea o familie. Sa se observe nedumerire lui Rambo care se gandeste ce sa-i raspunda.

Episodul a avut multe scene emotionante intrerupte de S.A.V.A.G.E. Un episod fara astia ca tipii rai nu se putea, puteau sa schimbe si ei avand in vedere ca e spre sfarsitul serialului (mai sunt 12 episoade doar)?

E peimul episod care nu asre un mesaj patriotic american, cu mi degraba unul universal valabil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu