RSS
Facebook
Twitter

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Toti Rockerii sunt satanisti? :)))

E in voga acum sa crezi  ca toti cei care asculta rock il  slavesc pe Lucifer/Satana/Dracu. Am gasit acum cateva minute un clip care face misto de chestia asta. Da dupa cu zice si tipul asta (nu-i stiu numele din pacate), Nightwish si ce trupe mai spune el de rok desta satanist, parca nu vorbesc de SATANA ci de vecinu lui de SUS.


Deci mai ceafa alba Daniel inainte s acuzi asculta atent versurile trupelor de Rock de le zice baiatu asta, asta daca cunost engleza. Astia nu cred ca-s satanisti. Da' tu si cu Irineu care strangeti la conturi bancare, desi Biblia spune ca banu e ochiu' dracului, aveti Mercedes-uri de lux, asta a zis Dumnezeu ? :)))
Faceti cateva asocitii  de binefacere ca sa prostiti lumea sa va vada mai bune, mai umani si voi va umpleti   conturile bancare. Faceti Catedrala Mantuirii Neamului si voi ii puneti pe oameni sa doneze bani ca s-o ridicati, pai ba voi nu platiti impozite la stat, va doare undeva, la averea BOR-ului (Biserici Ortodoxe Romane) puteau s-o ridice de 2 ori pana acum,
Vret donatii dar voi aveti bani de la stat cu carul, colectati bani si de la enoriasi ca nu  va ajung, ca doar Dumnezu asta vrea (cred ca alalalt vrea).


Un comentariu:

  1. Nu tot rockul este satanist,sunt câteva trupe care sunt chiar sataniști de exemplu:Immortal,Slayer,Sepultura etc .Cei ce spun de Dumnezeu,mai mult îl badjocoresc.Există chiar și rock creștin

    RăspundețiȘtergere