RSS
Facebook
Twitter

marți, 21 iunie 2016

Uite ca a venit si Turneul Scoala Flanco

Turneul Scoala Flanco, a venit si in Craiova, cred ca au zis HAI SA MAI PLECAM SI LA PROVINCIALII AIA SA LE ARATAM NOI CE SMECHERI SUNTEM, sincer nimc nou de invatat, aceleasi chestii de le inveti la managemant la facultate, daca dai o cautare pe Google sau YouTube.

Chestii care deja le stiam spuse de 3 oameni, wow ce calumea :))). Ore petrecute aiurea, de la 10 la 16, ma rog si asa nu aveam ceva mai bun de facut.

Ok toate bune si frumoase, ne da un speaker un exercitiu, sa spunem la cele cateva stari de spirit ce semnifica, dar fara sa folosim cuvantul respectiv. hai sa raspund si eu ok, nu-i convine ca cica e monosilabic si intreaba cu o fata de parca cine stie ce ciudatenie vede ASA VORBESTE EL, ii zice un coleg ca da ca asa scriu si pe blog, scurt si la obiect.

SERIOS, toata lumea trebuie sa aiba o voce sa iti placa tie, sa iti raspunnda cu argumente, la o chestie banala?!

Mai e cineva care tot ceva asemanator a facut, nu are rost sa vorbesc, cred ca era mai mult a gluma.

Daca stau sa ma gandesc mai bine si daca statem acasa si  faceam un researc pe Google tot aia era si nu stam atatea ore.

Cand auzeam lumea de Trenul Scoala Flanco, ziceam ca cine stie ce e, cand colo 3 bloggeri vorbesc ceva despre care stiam. Mai ziceam daca erau bloggeri straini, de la un blog de renume.


Vai da' m-a enervat doamna respectiva, mare lucru ce imi zice ea ce a facut in Bucuresti, orasu' ala unde oamenii se uita ciudat la tine daca nu esti din capitala, unde functionarii publici  sunt nesimtiti.
Serios daca as facee un top unde nesimtireaa atinge cote maxime Bucurestiul ar avea unu din locurile fruntase, daca nu chiar locul 1.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu