RSS
Facebook
Twitter

vineri, 24 februarie 2017

Este normal ca in 2016 (la vremea cad am inceput sa scriu articolul) intr-un oras care a vrut sa fie Capitala Culturala Europeana in 2021 sa nu avem in tramvaie si autobuze rampe pentru persoanele cu deficiente locomotorii, in carucioare cu rotile, pentu mamele cu carucioare cu bebelusi sa depinda de ajutorul celor din autobuz sau tramvai sa urce. Un prieten a ramas blocat intre usile de tramvai pentruca nu a urcat suficient de repede si nu l-a ajutat nimeni. Ce vina are el ca foloseste o carja pentru a se deplasa?
Fonduri la primarie exista pentru accesibilizarea mijoa celor de transport in comun pentru prtsoanele cu deficiente. Olgutei nu ii pasa de votul lor, nu-s si ei oameni?
Acum 2 zile cand veneam de la Auchan Craiovita, am asteptat 10 min dupa tramvai (rablele alea renovate, era mai ieftin sa cumpere unele noi), am dat sa urc in tramvai tanti de il conducea a incetinit n-a oprit, mi-am perdut echilibrul si m-am lovit de usa, asta e normal?
Primaria are bani sa cumpere tramvaie noi care au in dotaresi rampe de acces, dar prefera sa renoveze niste second-uri Austriece.
Orasul asta si asa este in mare parte mort din punct de vedere industrial, tinerii pleaca cu duzina ca nu au ce sa munceasca aici, e de rasul Romaniei Craiova cu tot cu Olguta.

In unele locuri din craiova lumea se uita ciudat la tine daca scoti legitimatia sau certificatul de handicap ca sa iti faci abonament la cinema, opera, teatru. Se uita de parca ai avea lepra.


Este o preconceptie pe care lumea o are, ei presupun ca daca ai o dizabilitate asta presupune si ca nu te ajuta capul, clip-ul de mai sus arata exact contrariul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu