RSS
Facebook
Twitter

luni, 29 iulie 2019

Stilou metalic albastru cutie ECADA 93204A

Stilou metalic Ecada produs pentru Adaconi, sigur ca este fabricat in China :), cei de laa Adaconi ce detin brand-urile Ecada si Daco nu au ajuns la nivelul la care sa isi poata sa produca stilouri in Europa sau oriunde inafara de China. Stiu ca isi produc caietele, blocurile de desen si tot ce tine de hartie in Romania.
  • corp metalic
  • penita iridium ascunsa
  • stilou cu convertor sau patron de cerneala standard sau lung
Pe dacomg pretul este de 15,17 lei si eu am dat pe el 13 lei, din Sucpi, specific fara cutia cu care apre la Daco pe site.
         (imi cer scuze pentru calitatea imaginii)

Dupa ceva timp de utilizare a acestui stilou, pot spune, ca se desurubeaza usor (poti ramane doar cu sectiunea oenitei in mana, daca nu esti atent), Stiloul chiar arata premium, seamana cu unele modele vechi produse de Hero sau Jingpin. Nu m-ar mira sa fie la baza un Hero, Jingpin, doar ca modificare pentru Romania, daca e s-o luam asa toate stilourile cam seamana intre ele.

Chiar sunt multumit de acest stilou, chiar foarte multumit, e pesre stiloul Ecada 93405, pe care trebuie sa il agiti putin ca sa scrie.

Litera de la Sfarsit difera in functie de culoarea alesa AG= argintiu, N= negru, A= Albastru, R= Rosu.
Pentru 13 lei, chiar isi merita banii, sincer daca nu avea acel defect cu desurubatul, ii dadeam mai mult. Cam aceasi problema  + pornitul greu dupa perioade de timp (cateva ore). Dar de la stilouri cu penita mica cam asta e de asteptat, nu doar pentru ca este produs in China.
Scrie foarte subtire, are o penita (F) fina, scrie foarte subtire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu