RSS
Facebook
Twitter

miercuri, 6 noiembrie 2019


Nu am nimic ca fac rebrand cei de la DP Collection, problemama mea este ca le vand la preturi exagerate de exemplu Jinhao Y6 este 10 lei si DP Collection La Beaute 114,97 LEI, La lueur 229,25 LEI.  Unele persoane ar zice, ca versiunea celor de le DP face parte dintr-un set si ca Jinhao vinde doar stiloul si pixul separat. OK, cam asa le gasiti pe net cam Y6 pixul 10 lei si stiloul tot cam asa, acum depinde de site, fiecare isi pune pretul lui.
Acum de butonii pentru camasa nu stiu cat sunt si cine ii face, sigur nu Jihao, ei sunt o companie ce fabrica pixuri sau stilouri.

Nu inteleg de ce pentu versiunea hooded nib albastra au denumirea La Beaute si pentru cea hooded nib au denumirea La lueur. Acelasi lucru il gasim la versiunile cupenita medie Le Blanc (versiunea alba), La passion (la cea rosie cu penita medie).

(Jinhao Y 6 hooded nib)
Din cate observ cei de la DP au adaugat si o serie de stilouri fabricate in Franta, mai au fabricate in Italia. Cred ca au realizar ca nu le cumpara lumea stilourile chinezesti la pretiri mari, chit ca sunt set, cand le poti cumpara din China direct de pe siteuri ca aliexpress, alibaba, etc. la sfert de pret.

Nu m-ar mira ca si noile lor modele fabricate in Italia sau Franta sa fie alte rebrand-uieli chinezesti, oricum preturile sunt mult mai OK decat la modelele lor mai vechi.Hooded nib = termenul englezesc al stilourilor cu penita aco[erita deobicei scriu fin (F) sau extra fin (EF)

Jinhao este una dintre putinele companii chinezesti care produc stilouri chinezesti de calitat spre deosebire de Hero

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu