RSS
Facebook
Twitter

sâmbătă, 16 ianuarie 2016

La Mall :)

Am fost si eu azi ca omul la mall (da ElectroPutere Parc, chestiei aleia ii zice mall :)))))))) ). Mi-am luat  din Auchan ce mi-a trebuit, coli pentru imprimanta, evidentiatoare, chesti care imi trebuiau mie si surorii :).
Am terminat de cumparat ce mi-a trebuit si ma gandesc sa urc la KFC sa imi cumpar un Smart Meniu, ma pun la cuada astept vad ca nu se misca nimic, trec la alt rand acolo desi erau 4 sau 5 persoane, traba tot la fel de incet mergea.

Se miscau caseriel (alea de i-au comanda) ca ochii mortului,  deja unii de asteptau la cuada s-au plictisit si au plecat. In fine vine randul meu, dau comanda, tipa se duce pana in spate, apoi se duce se spala pe maini, intre timp vine alta care imi arunca la gunoi bonul fiscal apoi pune aripioarele si cu bucatile de ouept de pui, api reevine cealalta de se spala pe maini care pune cartofii prajiti si sucul.

In cele din urma sa zica zambind NE CEREM SCUZE PENTRU INTARZIERE, vruiam sa le zic ceva de 'dulce dar mi-am luat tava si m-am asezat. Atept aproape 10 minute la o cuada de 5 pesoane, pe bune, mai bine ma duceam la KFC-ul din centru? 'Paa si la Pizzeriile din jur luam macar berea sau sucul mai repede, ma rog asteptam pentru pizza, ca asa e normal pana se face.

Data viitoare mananc la KFC-ul din Calea Bucuresti, macar acolo nu astept asa. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu