RSS
Facebook
Twitter

duminică, 15 mai 2016

Am calatorit cu 'noile' tramvaie

Ieri 14.05.2016 am calatorit  cu 'noile' tramvaie (cele vechi doar ca reconditionate, lipit pe evterior un autocolant  imens cu peisaje din Craiova). Am asteptat 45 minute in statie ca sa vina.
(in fundal mic de tot este tramvaiul, era cam pe la Kaufland)

Urc si constat cu stupoare ca lume nu prea se inghesuie in tramvai (eram 8 insi in tramvai), am incercat si WiFi-ul gratuit oferit de RAT si Vodafone, functioneaza extrem de bine (erm singurul pe  WiFi). In interior mai nimic nou, scaunele erau vopsite iar si tapitate, interiorul tramvaiului vopsit, instalatia de iluminat schimbata, apropo scaunele statu tot pe aceleasi tevi pe care se mai opserv pitina rugina acoperita de vopsea. Ce e in plus e WiFi-ul.
(mai nimic nou adaugat)

(noua tapiterie)
(becuri noi)
Cobor sa ma intalnesc cu cineva in gradina botanica, apoi m-am dus spre Auchan Craiovita pe jos (nu vruiam sa mai astept inca 45 de minute  pentru un alt tramvai).
Am terminat cumparaturile din Auchan si ma duc in statia de tramvai, de data asta am asteptat doar 10 minute. la 21.30 a venit tramvaiul.

(selfie facut de plictiseala :))) )


Doamna cre conducea tramvaiul nici nu opreste, doar a incetinit mult, urc in el (el inca se misca) ma lovesc de usa. apoi  ma urca cineva si porneste.
(rugina - ce este incercuit, ca sa fie mai autentic romanesc :)) )

(alt aranjement de beculete :)) )

Si acum sa spun ce nu mi-a plact, timpul de asteptare, daca eram in Bucuresti intelegeam. Lipsa rampelor de acces pentru persoanele cu deficiente locomotorii (in caz ca citeste vre-un PSD-ist sau cineva care nu stie - cei care nu see pot deplasa singuri decat ajutati sau cu carja sau carucior cu rotile). Daca macar puneau rampe ca sa intre persoanele invalide cu caruciorul cu rotile sau cei in carje, treceam cu vederea  ca-s acelea-si rable din anii 70' sau 80', doar ca le-au vopsit.

Pe bune doamna Lia Olguta Vasilescu, aveti bani sa renovati parcul Romanescu, dupa ce l-ati nenorocit, dar de tramvaie noi nu aveti? Umblam cu aceleasi cosciuge, doar ca acum sunt renovate. Aveti bani sa faceti Mercurul Mall, daca considera ca acea chichita poate sa fie mall?

Voturile persoanelor cu dizabilitati tanti Olguta, pentru dumneavastra nu conteaza, sau pentru PSD nu conteaza.

Sunt curios cat acostat renovarea tramvaielor si cat costa sa cumparati unele noi, plus ca le puteti cumparfa  din tara, daca nu stiati Romania face si tramvaie, sa nu mai dam dublu pe unele din afara?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu