RSS
Facebook
Twitter

vineri, 22 mai 2015

Intrebare catre BOR


Stimata Biserica Ortodoxa Romana,  ce va doare mana sa creati spitale in subordinea Bisericii, credeti ca Vaisiliada este de ajun, pana si aia e limitata la regiunea olteniei? Nu vedeti atatea exemple l-a Catolici, sau la aia de le ziceti pagani (la Baptisti, Penticostali, Iehovisti, Evanghelisti,  etc.).
Voi nu aveti interes ca lumea sa mearga la spital, voi si asa va loati  banii de la inmormantari (ordin de la Preainaltii vostrii). Judecati si voi daca faceti spitale, scoli, ce avantaje aveti, credeti ca in strainatate aia le  fac de prosti? Aia si-au dat seama de avantajele facand spitale, scoli si pe care le exploateaza.

La noi Biserica Ortodoxa dupa ce ca e neimpozitata de stat (sincer, nu stiu ciine a venit cu ideea asta), are cateva ONG-uri, camine de batrani si cam atat, dupa ei, nu-i importanta sanatatea omului, decat cea spirituala.

Sunt oarecum credincios, sunt Ortodox (cred in minuni - chestii  pe care nu le poti explica, dar mor de ras cand vad persoanele mai invarsta, credinciosi astia fanatici, vad  o chestie de are explicatie logica, dar ei cred ca e minune si se inchina de parca a venit Dumnezeu pe Pamant :))))))))) ), dar mentalitatea unora ma face sa ma  gandesc ca  degeaba am evoluat ca unii preoti, oameni, tot cu mentalitati delea invechite au ramas
Nu acceptati casatoriile intre persoane de acelas sex, pentru ca ziceti voi, ca  e lucrarea diavolului, ca asa scrie in Biblie, in cartea aia nu credeti ca au umblat si oamenii si au modificat-o cum au vrut, nu cred ca divinitatea are ceva in a casatori doi homosexuali, doua lezbiene?! Se stie deja ca Biblia a fost alterata de 3 ori, prima data la Consiliul de la Niceea, unde au scos Evanghelia lui Iuda, negand astfel faptul ca Iisus a avut o relatie  cu Maria Magdalena, ca Iisus a fost mult mai uman de  cat ce zice  acum  Sfanta Scriptura. De 3  ori stim noi dar cred si nu-s singurul ca a fost modificata de mai multe ori, daca  compari o Biblie de acum sa zicem, 100 de ani cu una de acum, observam ca  este mai mica cea de acum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu